Unboxing på OnePlus 10T

Jag fick under gårdagen hem en OnePlus 10T. Jag ska bekanta mig med telefonen i några dagar men efter det så kommer ett inlägg om mina första intryck att publiceras. Jag planerar även en jämförelse mot flaggskeppet 10 Pro. Men först – Unbox!

OnePlus ändrade färgschemat på lådorna från och med 7T-serien. Utöver det gjorde man även lådorna mycket avlånga, något som innebar att åtminstone jag som insatt såg direkt att det handlade om en OnePlus-telefon när lådorna på äldre modeller hade denna form.

I och med OnePlus 10T har företaget behållit det svarta och röda utseendet på lådan men man har gjort den mer fyrkantig. Således har lådan blivit mer *mainstream” bland lådor för smartphones.

Något som däremot inte är mainstream är 150W-laddningen som modellen erbjuder. Det är riktigt roligt att se att OnePlus inkluderar laddaren i lådan (med Type C dessutom i stickproppen). Det som inte är lika roligt att se är att det inte längre ingår något skal I lådan. Mitt försvar är dock att OnePlus säljer riktigt schyssta originalskal till modellen. Ett med kylning exempelvis som ska hålla mobilen sval under längre gaming-spelande!

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.