Samsung Galaxy S21-trion får beta av One UI 5

Det ser ut som att Samsung nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till S21-serien. Det handlar om en beta av One UI 5 som Samsung för några dagar sedan började skicka ut till S21-trion som nu alltså även har kommit till S21-trion.

Som vanligt när det kommer till uppdateringar av betor och Samsung så ser det ut som att även denna är begränsad till ett fåtal länder som bland annat inkluderar England, Sydkorea och USA men naturligtvis inte Sverige.

Galaxy S21 series gets its first taste of Android 13 as One UI 5.0 beta launches

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.