iPhone 14 Max ser ut att bli den nya enheten i gänget

Inom loppet av några dagar kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer viss upp nya iPhone 14-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om 14 Max, vilket förväntas bli den nya coola i gänget istället för Mini som det varit tidigare år.

En ny bild visar att 14 Max med största sannolikhet kommer få samma typ av design som 14 med en stor flärp högst upp på displayen. Det till skillnad från 14 Pro och 14 Pro Max där det ser ut som att Apple valt att skrota flärpen (äntligen!).

https://www.phonearena.com/reviews/iphone-14-max-review_id5517

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.