Flera uppgifter om Vivo X Fold S

Det ser ut som att Vivo kommer hålla ett event inom en mycket snar framtid där tillverkaren kommer visa upp en ny vikbar smartphone som sägs visas upp på den globala marknaden, och det ser inte ut att bli någon dålig telefon.

Det ser ut som att modellen kommer få dubbla fingeravtrycksläsare under displayen, en på framsidan och en i den inre displayen. Dessutom ser det ut som att den kommer få 3D-typ av läsaren vilket är bra.

Vidare nämns det att den troligen kommer med Snap 8+ Gen 1 under skalet tillsammans med en 4700 mAh som kan ladda med 50W trådlös hastighet och 80W trådad hastighet.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.