Kommer Samsung Galaxy Z Fold5 inte få UTG?

Det sägs att Samsung kanske inte kommer köra på Ultra Thin Glass (UTG) i sina kommande vikbara smartphones eftersom ”glas är glas”.

Det kan istället innebära att Samsung kommer ersätta det här materialet med PI film istället som kan innebära samma typ av ”feeling” i displayen samtidigt som det är mycket tåligt. Det återstår dock verkligen att se hur det kommer bli med den saken då det nästan är ett år till Z Fold4 kommer få sin uppföljare, och det är ju lite tid minsann!

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.