Xiaomi 12T Pro läcker ut, har 200 MP main kamera

Det är tydligt att Xiaomi kommer hålla låda inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya 12T-serien. Inte minst efter att det nu läckt ut en bild som visar hur baksidan på 12T Pro troligtvis kommer se ut, och ni ser ju hur den ser ut själva.

Något som är mycket intressant är att det åter igen tas upp att modellen kommer få en primär 200 MP-kamera bakpå. Det är bara Motorola som använt sig av den här typen av sensor hittills och det kommer minst sagt bli intressant att se vad den kommer gå för. Andra specifikationer vi kan förvänta oss är bland annat Snapdragon 8+ Gen 1 och 120W-laddning.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.