Samsung Galaxy Z Fold4: det här gillar jag inte!

Samsung visade för en tid sedan upp Galaxy Z Fold4, vilket är företagets senaste flaggskepp. Men det finns en del saker jag verkligen inte gillar med modellen efter att ha använt Xiaomi Mix Fold 2 under en längre period.

En av dessa har faktiskt med S-Pen att göra. Samsung marknadsför ju att du kan använda S-Pen till Z Fold4, men det är bara på den inre displayen. Säg att du exempelvis vill anteckna något snabbt, då måste du vika ut den inre displayen först. Du kan liksom inte plita ner det du vill skriva upp på fönsterdisplayen, något som stör mig.

En annan sak som stör mig är helt klart formatet. Visst, Samsung har gjort displayen något bredare genom att göra gångjärnet något mindre, men jag tycker fortfarande att det är en för smal framsida för att kunna göra saker vettigt. Här hoppas jag verkligen att Samsung gör sin läxa inför den kommande Folden.