Sony Xperia PRO-II sägs erbjuda nya kameror

Senare i höst kommer Sony troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Xperia PRO-II, och det ser ut som att Sony kommer uppgradera den primära kameran i kommande Xperia PRO-II.

Mer specifikt ser det ut som att Xperia PRO-II kommer bli den första Xperia Pron med en kamera med en högre upplösning än 12 MP. Mer specifikt ser det nämligen ut som att den kommer få en primär 48 MP-kamera och förhoppningsvis kommer den kunna ge Xperia PRO-II att ta mobilbilder av kvalitetet vi aldrig sett förr.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.