210W laddade Xiaomi 11 Ultra med extrem hastighet

Laddning i smartphones har en förmåga att bli snabbare och snabbare (förlåt Samsung). Nu ser det ut som att Xiaomi slagit ett nytt rekord med deras 210W-laddare när man testade den med en Xiaomi 11 Ultra som har ett 4000 mAh batteri.

Företaget lyckades ladda enheten från tomt till fullt på blott 8 minuter, det om något är riktigt imponerande. Xiaomi erbjuder just nu max 120W laddning i sina mobiler men i och med detta och eftersom Vivo redan erbjuder 200W-laddning till konsumenter så är det nog inte lång tid kvar innan detta kan bli verklighet!

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.