Bekräftat: Google Pixel 7 kommer med Tensor G2

Google har idag berättat att företagets kommande Pixel 7 och 7 Pro kommer att drivas med det nya chippet Tensor G2. Detta ska enligt tillverkaren möjliggöra ännu mer kraftfull hantering av blanc annat foton.

Det är oklart exakt hur kraftfullt det här chippet kommer bli, men jag tror att det kommer handla om ett high-end chipp åtminstone eftersom Tensor Gen 1 var ett sådant.

Appropå Tensor så het Google haft en hel del buggar i Pixel 6 och 6 Pro, troligtvis tack vore Tensor och jag hoppas verkligen att företaget fixat detta i och med den kommande uppdateringen.

Google confirms Pixel 7 series will run on new ‘Tensor G2’ chip

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.