Efter iPhone 14 Pro: nu kommer stabila iOS 16

Apple höll ett event idag där man pratade mycket hårdvara, men man pratade även om en del mjukvara i form av iOS 16, ett operativsystem som funnits ute som beta en längre tid nu men som ännu inte släppts i skarp version.

Det framgick under eventets gång att Apple kommer börja skicka ut stabila iOS 16 från och med 12 september det här året, vilket bara är dagar bort. När Apple utannonserade iOS 16 framgick det att man kommer skicka ut operativsystemet till iPhone 8 och nyare, och det är något som inte har ändrats.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.