OnePlus 11 Pro uppges vara närmare en beräknat

OnePlus höll ett event i januari i år där tillverkaren visade upp nya 10 Pro för den kinesiska marknaden för att några månader senare visa upp samma modell för övriga världen.

Nu har det inkommit uppgifter om att OnePlus kan komma att hålla låda betydligt tidigare än beräknat, till och med under 2022. Jag misstänker att Xiaomi 13 Pro kommer bli den första med Snapdragon 8 Gen 2 under huven men det är möjligt att OnePlus 11 Pro ontr kommer långt efter.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.