Xiaomi 12T råkade säljas innan offentliggörandet

Xiaomi har ännu inte offentliggjort nya 12T-serien. Trots detta ser det ut som att en person fått tag i en 12T, och förutom bilder på enheten ser det ut som att specifikationerna även avslöjats för Xiaomis kommande smartphone.

Det framgår att modellen fått en 6,7 tumsskärm med 1,5K-upplösning med 120Hz uppdateringsfrekvens. Vidare kommer den med ett chipp från MediaTek under huven i form av Dimensity 8100 Ultra med 8/128 eller 8/256 GB minne. Modellen har också tre kameror på baksidan varav den primära fått en upplösning på 108 MP, den sekundära vidvinkeln på 8 MP och en tredje kamera med en upplösning på 2 MP.

Det nämns också att modellen har ett 5000 mAh-batteri med 120W-laddning.

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.