Rykte: Pixel 7 Pro kommer med enbart 128 eller 256 GB minne i Europa

6 oktober kommer Google hålla ett event där företaget bekräftat att Pixel 7 och 7 Pro kommer att visas upp, men det ser ut som att du som är van vid mer än 256 GB minne i din smartphone kan bli besviken.

Enligt en känd snubbe på Twitter är det mycket troligt att Google kommer skeppa Pixel 7 och 7 Pro med max 256 GB minne i Europa, vilket innebär att mobilerna kommer kunna fås med 128 eller 256 GB minne i Europa.

Däremot är det möjligt att Google kommer släppa versioner av Pixel 7 och 7 Pro med 512 GB minne i bland annat USA.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.