Google kan jobba på en ersättare till Pixel 5

Året var 2020 då Google inte släppte något flaggskepp i Pixel-serien utan istället satsade på Pixel 5 som erbjöd ett kompakt format med sämre specifikationer.

Nu har det inkommit uppgifter om att Google troligen jobbar på en direkt ersättare till Pixel 5. Det sägs nämligen att den här modellen kommer få ett ”kompakt format”. Dessvärre tror jag att den här modellen inte heller kommer få high-end specifikationer, men det vore riktigt nice med en lur i kompakt format med riktigt bra specifikationer!

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.