Ice: Samsung Galaxy S23 kommer få omodernare design än dess föregångare

I början av nästa år kommer Samsung troligen viss upp nya S23-trion. Nu har det inkommit uppgifter om att S23 kan få något tjockare ramar runt displayen jämfört med S22, något som förvånar om det stämmer då det skulle se ut som att Samsung tagit ett kliv tillbaka snarare än framåt.

Om detta stämmer så hoppas jag innerligt att S23 åtminstone kommer bli billigare än vad S22 var när den lanserades. Vi ska dock ha klart för oss att det troligtvis är över ett halvår kvar tills dess att Samsung kommer viss upp S23, så det kommer hända mycket på ryktes-fronten.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.