Koncept kan visa hur nya Huawei P50 Pocket kan se ut

Det var ett tag sedan Huawei visade upp sin första Flip-smartphone nu och det är ju möjligt att tillverkaren kommer viss upp en ny inom en mycket snar framtid!

Nu har ett koncept (personen som skapat konceptet vill dock gärna att den ska se officiell ut) skapats som kan visa hur den här enheten kan komma att se ut. Vi ser inga större skillnader mot dess föregångare och om man ska tro konceptet har Huawei hållit kvar vid den cirkulära yttre skärmen.

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.