Spotify slutar fungera i och med WatchOS 9

Apple har nyligen skickat ut en ny uppdatering till sina klockor som innehåller en hel del nya finesser i och med den här versionen av.

WatchOS 9 verkar däremot innehålla en bugg som gör att Spotify kraschar på klockorna. Spotify har skrivit följande om den här uppdateringen:

Apple watchOS 9 introduced a bug that causes Spotify streaming on the Apple Watch to stop working. We urge Spotify Apple Watch users not to install the watchOS 9 update until Apple has implemented a fix for the issue. Users who are already affected can instead download their content to their Apple Watch and listen offline or stream from their phones.

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.