iPhone 14 Pro har en grym Always On Display, men det finns ett problem

I och med iPhone 14 Pro och 14 Pro Max har Apple äntligen introducerat en Always On Display som är helt underbar då den visar allt innehåll som du ger på låsskärmen fast i ett mer nedtonat läge.

Det är också problemet som jag upplever, alltså att skärmen för många gånger är för ljus och att den blir störande på grund av detta. Jag hoppas och tror att Apple kommer släppa en uppdatering inom kort där du kommer kunna ställa hur ljusstark AOD:n ska vara.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.