Ny bilder visar skal till Google Pixel 7 Pro

Google kommer hålla ett event den 6 oktober där tillverkaren kommer visa upp nya Pixel 7-serien. Nu ser det ut som att skal till Google Pixel 7 Pro åkt fast i det vilda några veckor innan den här modellen kommer visa upp.

Vi ser att Google med största trolighet satsat på ett skal som vi känner igen designen från när det kommer till skalen vi såg till Ppxdl 6-modellerna. Vi ser att Google troligen kommer släppa färgerna i samma kulörer som man släpper telefoner i, alltså grått, svart och vitt.

Here are Google’s Pixel 7 and 7 Pro cases, with some tweaks from last year [Gallery]

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.