Vivo X Fold+ får stöd för fler än 5000 appar

I en ny teaser har kinesiska Vivo berättat att företagets kommande vikbara smartphone kommer få stöd för fler än 5000 appar, och något som varit svårt att lösa till vikbara smartphones är just stödet för appar.

Det har till och från spekulerats om att den här modellen kommer släppas på den globala marknaden, och då är det ingen överraskning om modellen kommer få stöd för så pass många appar som kommer vara optimerade.

Däremot kommer det vara en överraskning om modellen kommer få stöd för över 5000 appar bara i Kina!

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.