Posted in: Huawei

Huawei Pocket S nu officell med gigantiskt batteri

Kinesiska Huawei har idag visat upp vikmobilen Pocket S, som inte är en uppföljare till P50 Pocket utan en helt annan serie vikbar smartphone som mer tillhör mellanklass. I alla fall sett till processorn då den kör Snapdragon 778G+ under skalet.

När du fällt upp luren möts du av en 6,9 tumsskärm med 120Hz uppdateringsfrekvens. Man har även bakat in selfiekameran på 10,7MP i skärmen. Något av en besvikelse är processorn, som nämnt ovan handlar det om Snap 778G+ tillsammans med 128, 256 eller 512 GB minne.

Något som verkligen imponerar för dess storlek är batteriet som är på hela 4000 mAh. Detta tillsammans med 40W-laddning som inte heller gör mig besviken, något som kan jämföras med närmsta konkurrenterna Samsung Galaxy Z Flip4 som har 25W och Motorola Razr som har 33W.

Modellen har två kameror på baksidan: en primär 40 MP-kamera med en sekundär 13 MP-kamera. Pocket S kommer gå loss på 830 dollar i Kina och det ser inte heller ut som att den kommer släppas utanför Kina.

Back to Top