Posted in: Google Pixel

Google släpper ny uppdatering till sina Pixels, 7 och 7 Pro får gratis VPN till 2027

Google har under kvällen svensk tid släppt en ny uppdatering till sina Pixel-telefoner. Det handlar bland annat om att du nu kommer kunna slå på VPN som är gratis vilket är trevligt. Detta gäller dock bara för Pixel 7 och 7 Pro till och med 2027 som det ser ut just nu.

Inte nog med detta har Google slagit ihop alla olika flikar för säkerhet till en och samma flik vilket åtminstone jag kommer uppskatta något enormt! En annan sak som Google berättade skulle komma till Pixel 7 och 7 Pro, men som inte dykt upp förens nu, är Clear Calling som är menat för att ta bort ljud i bakgrunden när du pratar med personer.

Tillverkaren har dessutom inkluderat nya bakgrunder, vilket var på tiden! Det handlar bland annat om en bakgrund med rörligt motiv (blommor).

Uppdateringen skickas ut löpande till Pixel 5 och uppåt.

Via

Back to Top