Hem Marknadsför ditt företag med snygga arbetskepsar

Marknadsför ditt företag med snygga arbetskepsar

Oavsett var dina anställda befinner sig, se till att de bär en keps med företagets logotyp! Vi erbjuder en rad olika skräddarsydda reklamkepsar för att optimera er profilering. Våra reklamkepsar kan enkelt och smidigt anpassas med olika tryck och brodyr för att hitta något som faller er i smaken. Tack vare kepsarnas mångsidighet och funktionalitet kan de inte uteslutande ges till företagets anställda, men också ges bort i utlottningar eller säljas som merchandise. 

Kepsen är en tidlös accessoar som passar de flesta människor och stilar. De skyddar mot solen på sommaren och kan användas för att dölja en dålig hårdag om vintern. Men de är också utmärkta verktyg för att visa upp ditt varumärke, oavsett om de bärs av dina anställda till och från jobbet eller av andra på fritiden.

Skräddarsy kepsen efter företagets behov

Skillnaden mellan vanliga kepsar och kepsar med tryck som resonerar med företaget är helt enkelt att företagskepsar kan användas som ett marknadsföringsverktyg. Därför är det naturligtvis viktigt att du tar hänsyn till dina preferenser och har din målgrupp i åtanke när du designar kepsarna. Med vår hjälp kan du få kepsar som är skräddarsydda efter just ditt företags behov.

Att bestämma hur dina kepsar ska se ut kan vara både roligt och utmanade. Vi erbjuder flera olika tryckmetoder för att du ska kunna hitta ett alternativt som stämmer väl överens med dina önskemål och budget.

Brodyr, tryck, vävt märke eller etikett?

När vi designar reklamkepsar för företag erbjuder vi fyra olika tryckmetoder, nämligen brodyr, tryck, vävda märken och etiketter. 

Brodyr är den metod som de flesta kunder efterfrågar eftersom det signalerar professionalism och är lätt att anpassa till individuella behov.

Många av våra kunder föredrar också att få en keps med en tryckt logotyp eller bild. Det är en metod som är lite enklare att genomföra utan att kompromissa med kvaliteten. Fördelen är att mer detaljerade mönster kan tryckas än vad som är möjligt med exempelvis brodyr.

Vävda märken är ett annat trevligt tillägg som vi kan skräddarsy företags kepsar med. Vi använder många olika vävfärger och material av högsta kvalitet för att garantera nöjda kunder.

Till sist erbjuder vi också vävda etiketter som kan fästas på arbetskepsarna för att marknadsföra varumärket. Vi tillverkar etiketter i flera olika färger så att du kan anpassa dem precis som du önskar.

Kontakta oss för fler frågor

Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara nöjda med våra produkter och därför lägger vi ner mycket tid och omsorg på kepstillverkningen. Om du har frågor om tryckmetoder eller kepsarna rent generellt är du mer än välkommen att kontakta oss!

Lämna ett svar