Google Pixel får januari månads säkerhetsuppdatering med en drös buggfixar

Google har idag börjat skicka ut säkerhetsuppdateringen för januari månad till Pixel 4a och nyare enheter. Den här uppdateringen innehåller naturligtvis säkerhetsuppdateringen för januari månad, men det är en även en och annan buggfix som åtgärdats till vissa av modellerna.

Två enheter som fått en bugg åtgärdad är Pixel 6a och Pixel 7 där fingeravtrycksläsaren fungerat sådär på vissa enheter. Den ska efter den här uppdateringen fungera betydligt bättre på enheterna!

Google ska även ha åtgärdat problem med blåtsnden som innebar att Pixel 7 och 7 Pro ibland inte ville fungera ihop med olika produkter över blåtand. Förhoppningsvis har den knäppskalle som vill använda ett par AirPods ihop med mobilerna nu fått sitt problem fixat!

Via

Annons