Hem OnePlus 11 är officiell, har Androids största Haptic Feedback-motor

OnePlus 11 är officiell, har Androids största Haptic Feedback-motor

Oneplus 11 Product Green With Black Background

OnePlus har idag hållit låda där tillverkaren visat upp sitt senaste flaggskepp OnePlus 11 5G. Den här enheten sticker ut från mängden genom att erbjuda en ovanligt stor Haptic Feedback-motor som förhoppningsvis kommer ge Haptics på en helt ny nivå!

Om vi börjar med framsidan har modellen fått en 6,7 tumsskärm med QHD+- upplösning tillsammans med något som tillverkaren kallar för LTPO 3.0, vilket bland annat innebär att skärmen kan växla uppdateringsfrekvens mellan 1-120Hz.

Under ytan sitter Snapdragon 8 Gen 2 tillsammans med 12/256, 16/256 eller 16/512 GB minne. Detta kommer förhoppningsvis innebära att mobilen kommer vara extremt kvick. Mobilen har fått tre kameror på baksidan. Det handlar om en primär 50 MP-kamera, en sekundär 48 MP-kamera för vidvinkel och en tredje 32 MP-kamera för zoom (2x optisk).

Något intressant är att OnePlus som sagt har en riktigt stor Haptic Feedback-motor i OnePlus 11, och med tanke på att jag är besatt av haptics (och tycker OnePlus gjort det riktigt bra tidigare) så blir det naturligtvis ett köp av telefonen. Tillverkaren ska även ha en ny teknik som gör att du ska kunna spela i 120FPS och få en smooth upplevelse rakt igenom – trevligt. Något annat som också är trevligt är att OnePlus behållit Alert Slidern.

På batterifronten hittar vi ett 5000 mAh batteri med 100W snabbladdning (om den här trådlös laddning eller ej är oklart, men det tror jag nog den har).

Mobilen visas upp officiellt globalt den 7 februari.