Galaxy S23 Ultra Flat Screen 1 (1)

Ice: det här är de tekniska skillnaderna mellan kamerorna i Galaxy S23 Ultra mot S22 Ultra

Nästa onsdag kommer Samsung hålla ett stort evenemang där tillverkaren kommer visa upp nya S23-trion. Nu har den trovärdiga Ice Universe delat med sig av information där han jämför de kameror som sitter i S22 Ultra kontra de specifikationer som troligen kommer pryda S23 Ultra.

Vi ser lite uppgraderingar här och var, men frömst verkar det vara den primära kameran som kommer få sig en rejäl uppgradering. Det ser ju ut som att den primära kameran kommer vara Samsungs helt nya sensor på 200 MP som man visade upp för bara några dagar sedan.

En bild som Ice påstod komma från just den primära 200 MP-kameran visade riktigt fina detaljer trots att det zoomats in en hel del på den bilden.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net