Hem ZAGG släpper skärmskydd och mobilskal till nya Samsung Galaxy S23-serien

ZAGG släpper skärmskydd och mobilskal till nya Samsung Galaxy S23-serien

Yvu3 Jka (1)

Mobiltillbehörsföretaget ZAGG släpper en ny serie skärmskydd och mobilskal för nya Samsung Galaxy S23, S23 Plus och S23 Ultra. Dessa produkter är certifierade av Samsung via Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP), och skärmskydden är kompatibla med Samsungs fingeravtrycksläsare.Bland annat släpper ZAGG det nya mobilskalet Everest Kickstand för tuffa förhållanden samt det miljövänliga skärmskyddet Flex XTR2 Eco. Totalt erbjuds två olika skärmskydd och sex mobilskal med olika grader av stötskydd.

Gear4 – mobilskal med D3O
Det nyutvecklade svartgråa skalet Gear4 Everest Kickstand klarar att tappas från en höjd på 6 meter samt har ett praktiskt kickstand för filmvisning. Vidare släpper ZAGG två helsvarta skal: Denali som står emot ett fall på 5 meter och det lite enklare Havana som klarar 3 meter tack vare D3O. Everest Kickstand kostar 649 kronor, Denali 449 kronor och Havana 349 kronor. Denali och Everest Kickstand är tillverkade med Tritan Renew, med 50 procent certifierat återvunnet innehåll.

De transparenta skalen Santa Cruz och Milan, med en norrskensliknande färgton, har ett rekommenderat pris på 449 kronor. Även dessa skal har D3O integrerat och fixar ett fall på 4 meter. Detsamma gäller det helt transparenta Crystal Palace som kostar 399 kronor. Crystal Palace-skalet är utvecklat med D3O Crystalex, ett material som inte gulnar med tiden.

Skärmskydd med extra allt

På skärmskyddssidan erbjuder ZAGG två alternativ: InvisibleShield Ultra Clear är ett enklare skärmskydd som kostar 299 kronor och InvisibleShield Flex XTR2 Eco som är mer avancerat och tillverkat av 50 procent återvunnet material. Det har integrerad stötskyddande Hexiom-teknik, en behandling som minskar reflexer på skärmen, filter mot skadligt blått ljus och en anti-damm-installation, vilket gör det enklare att undvika att dammpartiklar hamnar under skärmskyddet när när man installerar det. Det rekommenderade priset på Flex XTR2 Eco är 499 kronor.

De nya tillbehören till Samsung Galaxy S23-enheterna är tillgängliga från och med idag på ZAGG.com samt hos utvalda återförsäljare i Sverige under februari.


Länk till ZAGG:s tillbehör för Galaxy S23


Länk till ZAGG:s tillbehör för Galaxy S23 Plus


Länk till ZAGG:s tillbehör för S23 Ultra