CAD-renderingar på Xperia 1 V

Sony kommer troligtvis hålla sitt event tidigare än väntat där företaget med största sannolikhet kommer visa upp nya Xperia 1 V. Nu har CAD-renderingar inkommit som visar hur den här modellen kommer se ut, och den kommer påminna en hel del om sin föregångare gällande designen.

Vi ser att Sony kommer fortsätta med sitt 21:9-format, något som verkligen kommer få den här telefonen att sticka ut från mängden.

Men det är inte allt! Lite specifikationer har också framkommit. Det ska handla om en 6,5″ skärm med 4K-upplösning med upp till 120Hz. Under huven kommer Snapdragon 8 Gen 2 sitta tillsammans med upp till 16 GB RAM, troligtvis med upp till 512GB ROM.

Sony har tidigare använt tre stycken 12 MP-kameror. Så sägs fallet inte bli den här gången. Istället ska modellen få två 12 MP-kameror (standardkameran och zoom) samt en 48 MP-kamera för zoom.

I övrigt nämns det att modellen kommer drivas av ett 5000 mAh-batteri, förhoppningsvis med hyfsat okej snabbladdning.

Sånt som också kan intressera…