Google Assistant blir officiellt mörkt

För en tid sedan skrev jag ett inlägg om att Google Assistent hade fått ett dedikerat Dark Mode, men Google hade då inte uttalat sig om detta. Nu ser det ut som att man uttalat sig på följande vis:

Google Assistant regularly tries new ideas to see what works and what could work better. This includes ways to make our products look and feel consistent throughout our product ecosystem. To offer a more helpful visual experience across all your devices, including Pixel Watch and Google TV, when you engage with Assistant on mobile Light mode is no longer available – it will now have a dark appearance, even if you have Dark theme turned off in your phone settings.

Personligen tycker jag det är konstigt att man i fortsättningen inte kommer kunna välja om man vill köra ljust eller mörkt läge i Assistent eftersom Dark Mode inte är något vidare mitt på ljusa dagen.

Via

Sånt som också kan intressera…