Honor Magic 5 Pro fastnar på bild

Honor kommer inom en mycket snar framtid hålla låda där tillverkaren inte bara kommer att visa upp vikbara Magic Vs för den globala massan utan också den helt nya telefonen Magic 5 Pro. Nu ser det ut som att den här modellen åkt fast på bild.

Jag tycker att den påminner en hel del om en viss lur som Huawei släppte för ett antal år sedan, jag pratar om P40 Pro. Det är nämligen ut som att den kommer få en skärm som inte bara sluttar ned längst enhetens långsidor utan även något på kortsidorna, något som helt klart är unikt bland dagens smartphones.

Eftersom den här enheten visas upp globalt så lär den ju också släppas globalt så som i Spanien och Frankrike. Det är oklart hur specifikationerna för modellen kommer att bli, men en tidigare teasar har indikerat att modellen kommer få en suverän kamera!

Via

Sånt som också kan intressera…