Globala Oppo Find N2 Flip är här!

Oppo visade idag upp nygamla Find N2 Flip utanför Kina för den globala marknaden. Det är alltså bara flipluren som kommer släppas utanför Kina och inte den största vikbara enheten.

I Kina finns den att välja på med 8/128, 12/256 eller 16/512GB minne. Globalt kommer den enbart bli tillgänglig med 8 GB RAM och 256 GB minne, men den är också prissatt otroligt bra i det länder den kommer landa i. Vad jag vet just nu kommer den släpps i följande länder:

  • Spanien
  • Portugal
  • Frankrike
  • England

Jag misstänker att listan kan komma att uppdateras med flera länder också. Hur ser det ut när det kommer till pris? Modellen kommer kosta 849 pund i England och 1049 euros i Spanien. Den kan förbokas från och med idag, åtminstone i England.

Sånt som också kan intressera…