20230217 234403

Meizu 20 uppges få ny fingeravtrycksläsare som kan låsa upp med våta fingrar

Inom de kollektiva veckorna kommer kinesiska Meizu hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp företagets första smartphone för året vid namn Meizu 20, och det verkar bli en smartphone utöver det vanliga om man ska tro läckorna som florerat hittils.

Nu har Anthony släppt ny information om mobilen. Den här gången handlar om mobilens fingeravtrycksläsare. Precis som majoriteten av flaggskepp som säljs ute på marknaden kommer den sitta under displayen i mobilen. Med den ska vara av typen Ultrasonic 2.0, som bland annat ska innebära att ytan för läsaren ska vara enorm under displayen. Inte nog med detta sägs det att den dessutom kommer känna av och kunna låsa upp enheten även om din fingertopp är våt, vilket i min bok hade varit riktigt epic! Sedan tidigare är det klart att mobilen kommer drivas av Snapdragon 8 Gen 2 från Qualcomm.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net