Posted in: ASUS

Prestandan för ASUS ROG PHONE 7 PRO läckt

Det verkar vara en ny ROG Phone 7 Pro ingång. I alla fall om man ska tro en bild som med största sannolikhet visar hur den här mobilens prestanda kommer att bli.

Inte helt förvånande ser vi att vi Snapdragon 8 Gen 2 under huven, förhoppningsvis med UFS 4.0 minne. När det kommer till RAM-minnet så står det 16GB. Jag skulle bli lite förvånad om detta stämmer eftersom föregångare erbjuder 18GB RAM-minne. Förhoppningsvis kommer den här typen av RAM däremot vara av LPDDR5X-typ liksom att internminnet förhoppningsvis kommer vara av UFS 4.0-typ. Sist men inte minst ser vi att modellen kör Android 13 från start. Det här är den första läckan för ASUS kommande prestandamonster, men förhoppningsvis kommer den visas upp inom kort.

Back to Top