Rykte: ingen Xiaomi 13S Ultra

Enligt uppgifter som jag tagit del av är det mycket troligt att Xiaomi inte kommer visa upp någon 13S-serie, något som företaget gjorde i och med 12S-serien där bland annat Xiaomi 12S Ultra ingick.

Det gör dock inte så mycket om de inte kommer visa upp någon 13S Ultra, eftersom en 13 Ultra med största trolighet kommer att ta över stafettpinnen från 12S Ultra. Företaget har sedan tidigare släppt en teaser som tyder på att den här modellen kommer släppas globalt, något som 12S Ultra aldrig gjorde. Det har inte läckt ut några specifikationer för mobilen, men jag antar att Snapdragon 8 Gen 2 kommer vara en av sakerna som kommer att pryda luren under huven.

Det är oklart när Xiaomi 13 Ultra kan tänkas visas upp, men kanske kommer vi få en teaser i samband med det globala eventet den 26 februari?

Sånt som också kan intressera…