Hem Så dyra blir Xiaomi 13 och Xiaomi 13 Pro i Sverige

Så dyra blir Xiaomi 13 och Xiaomi 13 Pro i Sverige

Csm Xiaomi 13 Launch 1 825eac2205

Xiaomi har idag hållit ett event där tillverkaren visat upp den globala versionen av Xiaomi 13 och 13 Pro. Vi vet redan hur mobilernas specifikationer är, som att de använder senaste Snapdragon 8 Gen 2-processorn tillsammans med högupplösta och mycket snabba skärmar. Men det ni troligtvis vill veta är: hur mycket kommer de kosta och när kommer de bli tillgängliga för köp i Sverige? Det är något som inte framkommit, förens nu!

Om vi börjar med Xiaomi 13 så kommer den här modellen kosta 10 990 kronor medans Xiaomi 13 Pro kommer kosta 13 990 kronor. Det är alltså snäppet under Samsungs priser för deras modeller i S23-trion och det tror jag är en smart taktik av Xiaomi. Det ser också ut som att du kommer kunna förboka mobilerna från och med imorgon och knata in i butik och köpa dig ett exemplar från och med 8 mars.