Hem Samsung Galaxy A54 dyker upp i Googles databas

Samsung Galaxy A54 dyker upp i Googles databas

163422 Phones News Samsung Galaxy A54 5g Breaks Cover As Renders Show Cameras And More Image1 Ym5uatgrd2

Under en längre period har det spekulerats en hel del om Samsungs kommande modeller i A-serien. Nu ser det ut som att Samsung Galaxy A54 läckt ut i Google Play konsolen, och det bekräftas specifikationer som jag skrivit om tidigare.

Bland annat tas det upp att modellen kommer rocka Exynos 1380, en processor Samsung visade upp för bara några dagar sedan. Inte nog med detta nämns det att modellen kommer med 6GB RAM-minne (förhoppningsvis med 128GB minne). Det tas även upp att skärmen kommer få FHD+-upplösning och jag hoppas verkligen att den kommer erbjuda en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Just nu är det oklart när Samsung kommer offentliggöra den här modellen, men förhoppningsvis kommer det bli inom kort tror och hoppas jag!