Hem Pressbild på OnePlus Nord 3?

Pressbild på OnePlus Nord 3?

Screenshot Capture 2023 02 27 20 32 51

Det verkar, enligt Max, som att OnePlus kommer hålla ett event i Kina den 7 mars där man kommer att visa upp Nord 3. Men det ser också ut som att företaget kommer hålla ett globalt event i juli det här året där Nord 3 kommer bli just det: global.

Men utöver dessa uppgifter har han delat med sig av en bild som troligtvis visar hur Nord 3 kommer att se ut. Vi ser att den troligen kommer få ett mycket fyrkantigt format, och jag personligen är inte ett stort fan av denna iPhone-inspirerad design. Sedan tidigare har det sagts att mobilen bland annat kommer erbjuda ett chipp från Mediatek under huven samt att den kommer få ett batteri med stöd för 80W-laddning tillsammans med en 120Hz-panel. Förhoppningsvis får vi reda på mer inom kort!