Hem Realme GT Neo 5 med 240W-laddning lockar rejält…men det finns ett stort problem

Realme GT Neo 5 med 240W-laddning lockar rejält…men det finns ett stort problem

Screenshot Capture 2023 02 27 22 42 01

Realme är en kinesisk tillverkare som gör smartphones, och inte vilka smartphones som helst. Ni som hängt med i svängarna vet säkerligen att GT Neo 5 finns i en version med imponerande 240W-laddning, vilket är absolut den snabbaste hastigheten på laddning jag hört talas om i en modern smartphone.

Den här monstret kan få ett tomt batteri att ladda tomt till fullt på blott 10 minuter eller varför inte fylla halva batteriet på drygt 4 minuter? Det är något som GT Neo5 är kapabel till att göra vilket som sagt är galet imponerande, men det lär ju också finnas ett problem med detta: kylning. Jag märker att OnePlus 11 blir varm när jag laddar den, och då erbjuder den “bara” 100W, GT Neo5 laddar alltså med över dubbla hastigheten. Jag hade inte sagt något om det var en dator eller en smartphone med tillhörande fläkt, men GT Neo5 har inget av dessa, och det är just därför jag känner mig mycket sugen på att köpa en GT Neo5, för att se hur den klarar av att ladda med denna enorma hastighet. Vi får se hur jag gör 😀