20230228 210523

Nothing Phone 2 kommer med ett Snapdragon 8 Gen 2-chipp under huven

Nothing Phone 1 visades upp med ett chipp för mellanklassen och Phone 1 är således inte något flaggskepp trots att den har bra specifikationer som håller flaggskeppsklass i övrigt.

I och med företagets kommande Phone 2 kommer Nothing däremot ge sig in i flaggskeppsklassen på allvar. Företaget har nyligen avslöjat att Phone 2 kommer med ett chipp som kommer från Snapdragon 8-serien, min gissning är generation två men det får vi se.

Något som känns oerhört spännande är om Phone 2 kommer att erbjuda liknande specifikationer som många andra flaggskepp fast till betydligt bättre pris. Det är ju trots allt Carl Pei som grundade OnePlus och som nu även grundat Nothing.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net