Hem Nu är det möjligt att importera globala OPPO Find N2 Flip till Sverige

Nu är det möjligt att importera globala OPPO Find N2 Flip till Sverige

Oppo Find N2 Flip

För några dagar sedan visade OPPO upp den globala versionen av Find N2 Flip som bland annat innehåller Google Discover direkt på startskärmen samt allmänt har anpassats för marknader utanför Kina. Från och med igår blev mobilen tillgänglig för köp på flera platser runtom i Europa.

Jag har bland annat sett att Fnac fått in mobilen i Frankrike. Jag har importerat saker därifrån tidigare och det har gått mycket smidigt. Prylarna dök upp några dagar efter att jag lade beställningen med PostNord vill jag minnas, men om du är i Frankrike ser det också ut som att du kan besöka någon av deras butiker och köpa en över disk. En annan återförsäljare i annat land är MediaMarkt som fått in mobilen i Spanien. Just nu verkar det däremot enbart vara den svarta kulören och dessutom bara på nätet. Det lär dock inte dröja så länge innan de får in mobilen i sina butiker.