Hem OnePlus Buds 2 Lite officiella
Gsmarena 002 3

OnePlus har idag hållit ett event där tillverkaren visat upp hörlurarna Buds 2 Lite, men inledningsvis kommer dessa hörlurar enbart bli tillgängliga på den kinesiska marknaden. Men vad erbjuder dom och vad skiljer dom åt mot Buds 2 Pro?

Det vi ser är att de ser typ indetiska ut med Buds 2 Pro till det yttre, med undantagför att OnePlus bytt ut den gröna kulören som Buds 2 Pro finns i till en vit. Hörlurarna erbjuder samma typ av design, aktiv brusreducering och samma komponenter för ljudet som Buds 2 Pro som jag förstått det. Däremot saknar de funktionen så att musiken kan följa hur du rör huvudet. Dessutom har de inte stöd för någon trådlös laddning. Det står klart att hörlurarna kommer släppas i Kina, men det är högst oklart om de kommer släppas utanför Kina.