Hem Kinesiska Infinix introducerar 110W trådlös laddning för världen

Kinesiska Infinix introducerar 110W trådlös laddning för världen

Gsmarena 001 24

Den kinesiska tillverkaren Infinix har under dagen introducerat en mycket snabb laddning för framtidens smartphone då det utöver 260W trådad laddning som kan ladda ett 4400 mAh-batteri från tomt till fullt på 8 minuter även introducerat trådlös laddning som kan ladda ett lika stort batteri nästan lika snabbt.

Det ser ut som att det här batteriet kan laddas från tomt till fullt på blott 16 minuter. Det är visserligen dubbla tiden mot den trådade varianten, men det är fortfarande oerhört snabbt jobbat. Det återstår att se om Infinix kommer introducera den här lösningen i några av sina egna telefoner eller om andra tillverkare kommer att samarbeta med Infinix för att introducera tekniken i sina smartphones.