Hem Vivo X Flip behövs i Europa!

Vivo X Flip behövs i Europa!

Gsmarena 001 (24)

Samsung dominerar marknaden med vikbara smartphones. Anledningen är ganska enkel: de finns överallt i världen medans många kinesiska utmanare just bara finns i Kina.

Utöver Samsung Galaxy Z Flip4 så har det kommit ytterligare en vikbar smartphone till Europa: Oppo Find N2 Flip. Den här telefonen släpptes i dagarna och jag vet därför inte hur bra den sålt eller kommer att sälja ännu. Men den verkar lovande och förhoppningsvis kommer säljare och lite annat folk göra så mycket som möjligt för att den ska sälja.

Men det hade ju varit trevligt om Vivo X Flip också kommer att släppas på den globala marknaden. Liksom Oppo finns inte Vivo på den svenska marknaden, men de finns i exempelvis Spanien och Frankrike. Med tanke på att Z Flip-mobilerna står för 80% av den totala försäljningen av Samsungs vikbara smartphones så tror jag verkligen att X Flip skulle vara ett vinnande koncept i Europa.