Motorola Razr 2023

Motorola Razr+ (2023) kommer att visas upp senare det här året, har mycket stor yttre skärm

Enligt en källa kommer Motorola visa upp en ny flip-smartphone under namnet Razr+ 2023 senare det här året. Det är oklart varför tillverkaren valt namnet +, kommer man att viss upp två vikbara smartphones det här året eller vad handlar det om egentligen?

Källan skriver att telefonen kommer få ett 2850 mAh batteri, vilket är oerhört smått för en modern smartphone idag. Jag hoppas att Motorola åtminstone lyckats hålla telefonen tunn om detta stämmer. Vidare sägs det att den kommer få 30W laddning tillsammans med en 3,7″ skärm på utsidan som kommer att ta upp merparten av ytan på enhetens lock.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net