Hem RedMagic 8 Pro uppvisad i silver

RedMagic 8 Pro uppvisad i silver

Wp 1678944500799

Sedan tidigare finns flaggskeppet RedMagic 8 Pro att köpa i en mattsvart kulör liksom en transparent version. Nu har företaget bakom det kraftfulla flaggskeppet visat upp mobilen i en ny, silverfärgad kulör som man valt att kalla för ”Silver Wing Transparent Edition”.

Som namnet antyder har denna version även den en transparent baksida som skulle kunna innebära att du kan se alla komponenter. Så är dock inte fallet och det enda du kan se är fläkten som man utrustat med RGB. Det verkar som att alla olika minnes-storlekar som RedMagic 8 Pro i de två svarta kulörerna även kommer att vara tillgängliga för den silverfärgade. Det verkar som att den kommer släppas 21 mars i Kina och jag tror inte att den här kulören kommer släppas utanför Kina.