Hem Samsung Galaxy Z Flip5 kan få imponerande skärm på framsidan!

Samsung Galaxy Z Flip5 kan få imponerande skärm på framsidan!

20230319 112156

Det är Ice Universe som nyligen laddat upp en ny video där han den här gången berättar om hur Z Flip5 kommer bli när det kommer till den yttre skärmen.

Det verkar som att Samsung, om man ska tro the big cat, kommer att göra den yttre skärmen bra mycket större. Mer specifikt sägs det att den här modellen kommer få en 3,4 tumsskärm och att formen mer eller mindre kommer vara en fyrkant. Jag hoppas att du kommer kunna göra mer på den här yttre skärmen i Flip5 jämfört med vad du kan göra med displayen i Flip4. Men det är inte allt! Det sägs att mobilen dessutom kommer få en ny typ av gångjärn som kommer innebära att skarven i mitten kommer synas betydligt mindre än på nuvarande vikbara smartphones från Samsung.