Gsmarena 005

Kameramonstret OPPO Find X6 Pro officiellt!

Oppo har idag hållit låda där tillverkaren visat upp det nya flaggskeppet Find X6 Pro som verkligen imponerar när det kommer till enhetens kameror! Åtminstone på pappret. Jag har inte testat mobilen själv 🙃

På baksidan sitter en enorm kamerahump. Alla tre kameror på baksidan har fått en upplösning på 50MP och liksom föregångaren X5 Pro fortsätter Oppo sitt samarbete med svenska Hasselblad. Dessutom har den primära kameran fått en 1″ sensor, något som förhoppningsvis kommer leda till riktigt bra bilder även i mörkret.

Enheten är verkligen inte tokig i övrigt! Under huven sitter Snapdragon 8 Gen 2 med 12/256GB minne. Eller om du vill festa till det finns den även med 16GB RAM med 256 eller 512GB minne. På framsidan sitter även en 6,82″ skärm med QHD+- upplösning med upp till 120Hz uppdateringsfrekvens. Dessutom kan skärmens ljusstyrka vridas upp till 2500 nits, vilket är den ljusstarkaste displayen som sitter i en smartphone idag.

I övrigt erbjuder enheten ett 5000 mAh batteri med 100W-laddning med sladd och 50W trådlös laddning. Imponerande! Som det ser ut just nu kommer den här modellen enbart bli tillgänglig i Kina.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net