Gsmarena 001 (35)

Oppo Pad 2 officiell!

Oppo har som de flesta troligtvis vet hållit ett event idag där tillverkaren visat upp nya X6 Pro. Men det ser även ut som att tillverkaren visade upp surfplattan Pad 2.

Surfplattan har fått en 11,6″ skärm med ett mycket intressant format, nämligen 7:5, vilket innebär att den är ganska avlång och klockren till att kolla exempelvis video på. Under huven hittar vi processorn Dimensity 9000 från MediaTek tillsammans med 8/256, 12/256 eller 12/512GB minne. Surfplattan har även fått ett 9510 mAh batteri med stöd för fast charge. Appropå fast så är skärmens uppdateringsfrekvens 144Hz – imponerande! Dessutom ser det ut som att du kommer kunna köpa till en penna och ett tangentbord om du vill utrusta Pad 2 till en laptop.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net