Köpa Oppo Find X6 och Find X6 Pro i Sverige?

För inte så länge sedan visade Oppo upp monstermobilerna Find X6 och X6 Pro i hemlandet Kina. Just nu har företaget enbart meddelat att mobilerna kommer bli tillgängliga i just Kina men en global lansering är att vänta längre fram. Men om du verkligen inte orkar vänta och vill köpa en Oppo X6 eller X6 Pro NU så är det möjligt. Dessutom kommer du få hem telefonerna blixtsnabbt! Detta är INTE en sponsrad artikel!

Många roliga telefoner som inte når Sverige finns i Kina. En av dessa, som med största sannolikhet aldrig kommer nå svenska butikshyllor, är flaggskeppet X6 Pro från Oppo som erbjuder en skärm med en nits på hela 2500! Men hur beter du dig om du vill köpa den här telefonen?

Det finns en webbsida som heter Wonda Mobile som jag brukar köpa mina import-telefoner ifrån. De skeppar med FedEx och jag har fått mina telefoner jag beställt där genom tiden på drygt tre dagar, oavsett om du varit helg eller vanlig vardag.

Du kan ta en titt på Oppo Find X6 Pro här och på vanliga X6 här!

Annat som kan intressera!